Figuri si corpuri geometrice clasa a III a pentru viitori ingineri constructori de masini

8 puncte bonus
0 rezolvări
Engleză

Un bun inginer constructor de masini rapide trebuie sa cunoasca matematica. Prin acest test iti dezvolti cunostintele de geometrie necesare in viitor

Scalambaici wrote on the blackboard only stupid things and signed with your name. Win this battle so Miss and your colleagues can see that you didn’t do it.

Great! To see your results, you must create your Kidibot FREE account (or login here ). This way, you’ll not loose the points you won for this quiz.

Exemple de întrebări din quizul "Figuri si corpuri geometrice clasa a III a pentru viitori ingineri constructori de masini"

  • Perimetrul unui dreptunghi care are lungimea de 3 ori mai mare decat latimea este egal cu 80 cm. Aflati lungimea si latimea lui.
  • Patratul cu semiperimetrul egal cu 20 cm are latura egala cu:
  • Daca lungimea unui dreptunghi este 10 cm si latimea este 6 cm si perimetrul lui este egal cu semiperimetrul unui patrat, atunci latura patratului este egala cu:

Crezi că poți face un quiz mai bun decât Figuri si corpuri geometrice clasa a III a pentru viitori ingineri constructori de masini?

Click aici
Probleme cu Figuri si corpuri geometrice clasa a III a pentru viitori ingineri constructori de masini? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de OMV Petrom Kidibot este sustinut de Țara lui Andrei Kidibot este sustinut de Robofun Kidibot este sustinut de ELKO
Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku Kidibot este sustinut de Societatea Muzicala Kidibot este sustinut de Gadgetway

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur Kidibot este sustinut de Editura Corint Junior

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti Kidibot este sustinut de Institutul Geologic al Romaniei

Parteneri pentru românii din afara granițelor României:

Kidibot este sustinut de 
Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova

Acest proiect este realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului României – Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului României – Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | CH | ES | MD | IT | RO
Total time: 1.9134171009064 s