Pentru Asociațiile de Părinți

Dragi părinți umanoizi din asociații de părinți și cadre didactice din școli din România,

În primul rând, felicitări că vreți să vă implicați în educația copiilor, în pofida timpului redus. KIDIBOT și Asociația StartEvo vă vin în ajutor!

Vă ajutăm să vă creați propriile concursuri pentru elevii voștri, cu propriile premii, pentru extra motivație.

Cum funcționează

  1. Voi stabiliți niște premii lunare pe care copiii din școala/clasa voastră le pot câștiga, în funcție de posibilități. Vă gospodăriți voi, e treaba voastră.
  2. Copiii răspund la testele de lecturi, matematică, engleză, istorie, geografie, științe, astronomie, fizică, chimie, etc…de pe Kidibot.ro, crează propriile teste să salveze lumea de Crocobeți, lucrează în echipă cu colegii de clasă, etc..
  3. KIDIBOT vă pune la dispoziție topurile pe școala voastră (Topurile generale și pe luni pe echipe, pe luptători, pe contributori). Deasemenea, aveți la îndemână toată infrastructura Kidibot in mod gratuit.
  4. Voi, ca Asociație de Părinți, pe site-ul vostru sau pe site-ul școlii, puteti să afisați aceste topuri + regulamentul făcut de voi. Până la urmă, este o activitate organizată de Asociația voastră de Părinți, iar Asociația StartEvo este vioara a doua. Noi o să vă dam codul HTML care trebuie pus pe site-ul vostru. Dacă aveți nevoie de susținere tehnică, vă ajutăm noi, trebuie doar să spuneți. Nu vă costă nimic.:)
  5. La final de lună, voi – Asociația voastră de părinți, acordați premiile copiilor care merită.

Simplu, nu?

Evident, totul este GRATUIT! Și astfel veți reusi sa îi ajutați pe copii să citească și să învețe mai mult.

Vreți mai multe detalii? Contactați-ne!

 

 

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de OMV Petrom Kidibot este sustinut de Țara lui Andrei Kidibot este sustinut de Google Kidibot este sustinut de Electrica Kidibot este sustinut de Robofun Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de BRD Kidibot este sustinut de Zooku Kidibot este sustinut de eMag Kidibot este sustinut de Telekom Kidibot este sustinut de Digi Kidibot este sustinut de Societatea Muzicala Kidibot este sustinut de Bucharest Science Festival Kidibot este sustinut de Gadgetway Kidibot este sustinut de Farmaciile Richter

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Humanitas Junior Kidibot este sustinut de Editura Corint Junior Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti Kidibot este sustinut de Institutul Geologic al Romaniei

Parteneri pentru românii din afara granițelor României:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni Kidibot este sustinut de FORI - Federația Organizațiilor Românești din Italia
Acest proiect este realizat cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni. Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a MRP.

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | CH | ES | MD | IT | RO
Total time: 2.5893759727478 s