Stâlpii Comunității – Fii Un Erou Local!

Astfel veți inspira alți copii să facă la fel, ei vor deveni adulți mai buni, mai proactivi și mai dinamici, iar societatea noastră va progresa!

CE TREBUIE SĂ FACI

Postează pe Facebook sau Instagram cu hashtag #StalpiiComunitatii dovada implicării voastre (poze, filmulețe, descriere, username-ul Kidibotului, localitatea). Pe urmă anunță-ne la hello@kidibot.ro sau prin Facebook, ca să-ți upgradăm contul și să-ți promovăm fapta bună la nivel național!

CE VA PRIMI KIDIBOTUL

  • Insignă de Stâlp al Comunității la profilul Kidibot
  • Eroii GOLD Kidibot, dacă au câte o raportare de implicare pe lună timp de 3/6/12/24/36/48 luni, primesc Diplomă De Stâlp al Comunității din ce în ce mai valoroase! Asta înseamnă și mai multă FAIMĂ + șanse mai mari la viitoarele admiteri la facultăți de prestigiu, pentru că poți să dovedești că te-ai implicat în comunitate!!!
    Click aici să devii EROU GOLD!
  • Eroii GOLD primesc mai multe puncte bonus decât Luptătorii.
  • Bonus 200+ de puncte pentru fiecare implicare dovedită cu succes. Extra bonus de puncte pentru implicările fără succes (pentru că vrem să ne învățăm curajoși, să învățăm din greșelile noastre.

Astfel vom trăi într-o lume mai bună, iar Kidiboții vor avea șanse suplimentare în viață.

Exemple de fapte bune promovate până acum:

Kidibotul luptător CyborgDestept14, din clasa I, Brasov, ne-a trimis o dovadă că și el se implică în salvarea planetei. Mai precis, reciclează baterii și becuri arse, care trebuiesc colectate separat.

Pentru această faptă bună, el a primit 200 de puncte pe Kidibot + insignă de STÂLP AL COMUNITĂȚII/EROU LOCAL + va inspira sute de alți copii să facă la fel.

Dacă mai face încă 4 fapte bune, atunci va primi și primul CERTIFICAT DE EROU LOCAL/STÂLP AL COMUNITĂȚII.


HackerulGamer44 și ScheletulRapid99 și-au bătut părinții la cap ca să colecteze selectiv, după care au mers la tomberoanele specializate, ca să le depună. De ce? Ca să salveze planeta.

Pentru aceasta fapta bună:
– fiecare au primit 200 de puncte bonus pe Kidibot
– au primit insigna la profil de EROU LOCAL/STÂLP AL COMUNITĂȚII
– dacă vor mai dovedi că mai fac alte 4 fapte bune, vor primi CERTIFICAT DE EROU LOCAL/STÂLP AL COMUNITĂȚII.

Luptătorul Kidibot ZeusReal99, împreună cu părinții lui ne-au donat 3 laptopuri + 3 desktopuri perfect funcționale ca să ne ajute în lupta anti-crocobețiană! Ele vor ajunge la cei care au nevoie mare de ele, precum copii necăjiți.

Le mulțumim mult de tot pentru implicare! ZeusReal99 a primit 1000 de puncte bonus plus status de Stâlp al Comunității/Erou Local.

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de OMV Petrom Kidibot este sustinut de Țara lui Andrei Kidibot este sustinut de Robofun Kidibot este sustinut de ELKO
Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku Kidibot este sustinut de Societatea Muzicala Kidibot este sustinut de Gadgetway

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur Kidibot este sustinut de Editura Corint Junior

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti Kidibot este sustinut de Institutul Geologic al Romaniei

Finanțator:

Kidibot este sustinut de 
Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova

Acest proiect ”Super Kidibot - Învățăm prin joacă în limba română” este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | CH | ES | MD | IT | RO
Total time: 0.62355589866638 s