Explicații insigne și punctaje Kidibot

Salutare vajnici luptători pentru inteligență și libertate!

Pe Kidibot vei putea să câștigi diverse insigne virtuale, diplome, certificate, puncte bonus și multă faimă! De ce? Ca să schimbăm lumea în bine!

CONTURI

Conturile de tip COPIL se împart în două categorii:

 • LUPTĂTORII KIDIBOT – este suficient să ai un cont gratuit pe Kidibot ca să devii LUPTĂTOR. Mare parte din Kidibot este accesibil LUPTĂTORILOR.
 • EROII KIDIBOT. Ei sunt luptători pentru care părinții lor donează Asociației StartEvo niște bănuți lunar și primesc FOARTE MULTE avantaje în schimb.
  • Pot câștiga premii mult mai faine (adică sunt mult mai motivați să învețe și să citească). Telefoane, laptopuri, boxe portabile cool, etc…
  • Primesc un tricou Kidibot cu mesaj gen I LOVE MATH, stickere, cartonașe din seria 1 Kidibot, cărți de citit lunare
  • Au acces la quest-uri speciale, precum si la teste speciale
  • Au acces la discounturi la partenerii secreți Kidibot
  • Pot să-și downloadeze toate diplomele și certificatele câștigate (foarte util pentru a aplica la licee/universități ulterior)
  • Vor primi prin poștă diplome și certificate câștigate în original (cele principale)
  • Vor avea activat Zen Master pentru ei și pentru TOȚI colegii lor!
  • Sunt incluși într-o tagma selectă de copiii care îl ajută pe Kidibot să salveze lumea, câte un copil pe rând. Vezi responsabilitățile unui EROU aici.
  • Altele (vezi lista completă aici)

EROI KIDIBOT GOLD

EROII GOLD pot câștiga premii interesante, primesc cărți lunar, tricou echipament de protectie anti-Crocobeți, motivație și educație suplimentară.

Ca să ajungi la acest nivel, părinții tăi trebuie să doneze Asociației StartEvo o sumă modică lunar

Mai multe detalii aici.


EROI KIDIBOT SILVER

Cei care sunt EROI SILVER pot câștiga premii mai apetisante, destinate EROILOR!
Ca să primești această insignă trebuie să îndeplinești una dintre cele 2 condiții:

 • Dacă părinții tăi donează 49.99 lei/lună Asociației StartEvo.
 • Nou! – Să fii utilizator zilnic al extensiei de Chrome Kidibot, ori tu ori părinții tăi. Dacă nu o mai folosești, această insignă se retrage automat. Instaleaz-o de aici!


PUNCTELE

Luptătorii/Eroii pot câștiga puncte astfel:

 • la crearea contului, fiecare utilizator primește 5 puncte. Bine ai venit! 🙂
 • pentru RĂSPUNS CORECT la quizuri
  • 1 punct/întrebare răspunsă corect, DACĂ răspundeți corect la minim 70% dintre întrebări!
  • puncte bonus (care se acordă când răspundeți corect la minim 70% dintre  întrebări la un quiz)
 • pentru ADĂUGARE QUIZURI
  • la aprobarea quizului tău primești puncte bonus în funcție de complexitatea lui (1 – 10 întrebări)
  • SUPER TARE! – de fiecare dată când alt copil o să-ți rezolve quizul tău, vei primi încă odată bonusul. Pe vecie. Ca o rentă viageră!
 • pentru utilizarea zilnică a CHATULUI cu colegii de echipă (vezi că poți să folosești chatul abia după ce ai minim 100 de puncte câștigate)
 • dacă ai extensia de Chrome Kidibot activată pe calculatorul tău sau al părinților tăi
 • pentru rezolvarea cu succes a QUEST-urilor și misiunilor de luptă date de către Kidibot sau doamna profesoară de la clasă
 • dacă părintele tău își face cont pe Kidibot, cu acelasi email pe care l-ai specificat tu când ai făcut contul de luptător
 • puncte bonus în luptele de antrenament
 • dacă ne trimit sugestii de îmbunătățire, dacă descoperă buguri la platformă sau greșeli la quizurile publicate. Aici primesc și status de CONTRA-SPION!
 • dacă faci FAPTE BUNE – detalii aici https://www.kidibot.ro/stalpii-comunitatii/
 • în anumite ocazii speciale, dacă merită!

INSIGNE DE LUPTĂTOR (pe nivele):


Birdkeeper/Floricel – 0 quizuri făcute


Kraby/Ucenic – 1-5 quizuri făcute


Pigdey – Cititorul/Măricel – 6-20 quizuri făcute


Green Ninja – 21-49 quizuri făcute


Master/Guru – 50-99 quizuri făcute


Cel mai tare prinzător de cărți/Împărat absolut – 100+ quizuri făcuteINSIGNE BONUS

Ești Recrutor!Insigna de Recrutor
Dacă îi convingi pe alți copii să își facă cont pe Kidibot.ro, dându-le linkul tău personal de recrutor (pe care îl găsești în pagina ta de profil).
Spre exemplificare, userul ScheletulRapid99 va avea linkul de recrutor de forma https://www.kidibot.ro/?ref=scheletulrapid99.
Recrutorii sunt luptători Kidibot care schimbă cele mai multe destine, ei ajutând cat mai mulți copii să citească și să învețe mai mult.


Esti un luptator "Trendsetter"Insigna de Trendsetter
Dacă ești printre primii 3 copii din clasa ta care se înscriu pe kidibot.ro (pe site sau in aplicatii)! Cei care sunt curajoși merită să fie premiați!


Esti un luptator "Top of Class"Badge Top of Class  
Dacă într-o lună anume ai adunat cele mai multe puncte din clasa ta.


Esti un luptator "Top of Class"Badge Top of School
Dacă într-o lună anume ai adunat cele mai multe puncte din școala ta. Bravo. Ești tare!


Esti un luptator "Top of City"Badge Top of City
Dacă într-o luna anume ai adunat cele mai multe puncte din oraș!


Insigna de Vechime
Arată numărul de luni de vechime ale luptătorului într-un cerc cu background colorat. De exemplu: 4 luni vechime!


Esti un luptator "Trendsetter"Insigna de Teamplayer
Dacă sunteți minim 5 luptatori într-o clasa activi la sfârșitul lunii, Academia Kidibot va da aceasta insigna bonus. Activ înseamna să fi câștigat măcar un punct luna calendaristică. 🙂


Insigna #% in Top in Class
În luna curenta, acest luptător este în top 25% din clasa lui.


VIPAUTORI
Acești useri sunt cei mai buni prieteni ai lui KIDIBOT. Adaugă quizuri noi, ca să îi ajute pe ceilalți copii să devină mai deștepți. Super luptători în echipă, excelent sprijin de la părinți și cadrele didactice. Ei merită respectul nostru.


CONTRA-SPIONAJ
Sunt userii care raportează diversele erori, bug-uri, sabotaje, răspunsuri greșite la quizuri, orice fel probleme de pe platforma Kidibot, pe care, neîndoielnic, le pricinuiesc Crocobeții. Dacă ai văzut și tu ceva nelalocul lui, trimite mail la hello-arond-kidibot.ro și te vei alătura acestei comunități restrânse de luptători pro-activi! Bonus vei primi puncte recunoștință!


STÂLP AL COMUNITĂȚII – EROU LOCAL

Această insignă super-valoroasă va fi oferită copiilor care dovedesc că s-au implicat civic în comunitatea lor, atât la nivel familial, la nivelul școlii/localității sau la nivel național/internațional. Mai multe detalii despre beneficii aici…

KIDISMILE-urile haioase

Atunci când rezolvi un quiz corect, poți primi un KIDISMILE, adica o imagine/filmuleț/video haios, care te vor ajuta în lupta contra CROCOBEȚILOR, facându-i să-și piardă concentrarea pe atacurile lor. Cu alte cuvinte, atunci când atacă o școală, un oraș sau chiar echipa ta, KIDISMILE-urile câștigate de tine îi vor fascina, îi vor amuza si vei avea mai mult timp să contra-ataci.

Adună cât mai multe KIDISMILE-uri. În plus, sunt distractive pentru tine și echipa ta. Have fun!

FORȚELE SPECIALE KIDIBOT

Kidibot antrenează în secret o trupă de Luptători și Eroi de elită, denumită FORȚELE SPECIALE.

Ei devin experți în folosirea matematicii pentru a contracara orice atac Crocobețian. Antrenamentul este unul deosebit.
Copiii sunt selectați DOAR de la vârste fragede (clasele I-IV), când mintea lor nu a apucat încă să fie coruptă ireversibil de influența nefastă a invadatorilor.
Împreuna cu experți matematicieni de guerilla din Rezistență vor afla subtilitățile matematicii și cum prin antrenarea creierului pot să învingă în bătălii care par fără soți de izbândă. Vrei să devii și tu membru al Forțelor Speciale? Crezi că ai dârzenia, puterea și voința să fii un Luptător de Elită? Vom vedea, vom vedea, micule luptător….
Dă-i părintelui tău acest link – https://www.kidibot.ro/inscrie-ti-copilul-la-concursul-de-matematica-kidibot/ și mai vorbim!Atenţie luptători! – dacă vreţi să îl păcăliţi pe Kidibot şi să vă furaţi singuri căciulă, nu e bine. Kidibot a implementat un sistem de protecţie, prin care cei care încearcă să răspundă la noroc de mai multe ori vor fi opriţi să acceseze platforma. Noi trebuie să fim mai buni decât CROCOBEȚII, nu trebuie să fim la fel că ei. Dacă nu veti raspunde corect (minim 70% corectitudine) la mai multe quizuri, vi se va opri accesul pe platforma pentru 3 zile!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de OMV Petrom Kidibot este sustinut de Țara lui Andrei Kidibot este sustinut de Robofun Kidibot este sustinut de ELKO
Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku Kidibot este sustinut de Societatea Muzicala Kidibot este sustinut de Gadgetway

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur Kidibot este sustinut de Editura Corint Junior

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti Kidibot este sustinut de Institutul Geologic al Romaniei

Finanțator:

Kidibot este sustinut de 
Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova

Acest proiect ”Super Kidibot - Învățăm prin joacă în limba română” este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | CH | ES | MD | IT | RO
Total time: 0.60898303985596 s