Cât costă Kidibot?

Răspunsul: Kidibot este GRATUIT pentru toată lumea (copii LUPTĂTORI, părinți, profesori, bunici, Crocobeți, etc)!

Dacă anumiți părinți doresc motivare mai mare pentru copiii lor să citească și să învețe, atunci o pot obține pentru niște donații modice către Asociația StartEvo – vezi detalii. Dacă nu vor să doneze pentru copiii lor, atunci nu este nici o problemă, platforma KIDIBOT poate fi folosită gratuit în continuare. Uraaaa!
Și dacă tot am ajuns la bani, în spiritul transparenței 100%, vrem să vă spunem că această platformă educațională este susținută financiar + uman benevol de către:

  1. Constantin Ferșeta și Alina Ferșeta (2 dintre membrii fondatori ai Asociației StartEvo)
  2. Un grant de 10,000 euro, primit în primăvara 2017 în urma câștigării concursului de CSR „Electrica pune România în alta lumină”. Mulțumim Electrica!!!
  3. Donații de la părinții care vor mai multă motivație pentru copiii lor. Vă mulțumim pentru că vă pasă de copiii voștrii și alți copii.

Așadar, vă învităm să îi ajutați pe câți mai mulți copii să folosească Kidibot, spre binele lor și al societății românești.

Și dacă vreți să ajutați la schimbarea destinelor copiilor, vă rugăm să ne ajutați în acest demers donând. Vă oferim garanția că 100% din banii Dvs. se vor duce direct în motivarea copiilor.

Mulțumim.

Fondatorii Kidibot

În imagine este Constantin Ferșeta în timp ce a fost deranjat din cititul unei cărți interesante pentru o fotografie.:)

 

 

 

 

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de OMV Petrom Kidibot este sustinut de Țara lui Andrei Kidibot este sustinut de Google Kidibot este sustinut de Electrica Kidibot este sustinut de Robofun Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de BRD Kidibot este sustinut de Zooku Kidibot este sustinut de eMag Kidibot este sustinut de Telekom Kidibot este sustinut de Digi Kidibot este sustinut de Societatea Muzicala Kidibot este sustinut de Bucharest Science Festival Kidibot este sustinut de Gadgetway Kidibot este sustinut de Farmaciile Richter

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Humanitas Junior Kidibot este sustinut de Editura Corint Junior Kidibot este sustinut de Editura Arthur

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti Kidibot este sustinut de Institutul Geologic al Romaniei

Parteneri pentru românii din afara granițelor României:

Kidibot este sustinut de Ministerul pentru Rom\nii de Pretutindeni Kidibot este sustinut de FORI - Federația Organizațiilor Românești din Italia
Acest proiect este realizat cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni. Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a MRP.

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | CH | ES | MD | IT | RO
Total time: 2.5824909210205 s