Forțele Speciale – Detașamentul Clasa I

Vei intra într-o aventura epică, în care vitejia ta, cunoștințele de matematică și simțul umorului îți vor fi puse la grea încercare.

Aici reușesc DOAR cei mai ambițioși LUPTĂTORI, atât fete cât și băieți.
Aici reușesc DOAR copiii care NU SE DAU BĂTUȚI!

Tu te dai bătut? Bănuiesc că nu, altfel nu ai fi aici…

Status Report

Pe frontul de luptă, Crocobeții înregistrează victorii importante. Din ce în ce mai mulți copii cad subjugați de activitatea lor telepatică intensă. Preferă să nu își antreneze creierul, preferă să lâncezească, fără să își dea seama că fac jocul Crocobeților.

Sigur ai văzut și tu… Copiii care stau cu orele în fața jocurilor, copii care spun că nu le place să citească, să facă matematică – ei sunt controlați mental de Crocobeți și aliații lor.

Noi, la Forțele Speciale Kidibot, suntem cei mai buni dintre cei mai buni. Și suntem cei mai buni pentru că ne antrenăm cel mai mult.

Misiunea noastră?

Să salvăm lumea de Crocobeți!

Cum putem să ne îndeplinim misiunea?

Să ne antrenăm neîncetat.
Să legăm prietenii cu alți membrii ai Forțelor Speciale, copii Luptători cărora le place matematica.
Să dezlegăm misterele săptămânale.

Soarta lumii este în mâinile tale, cadet!

Începe acum antrenamentul!

Câteva detalii organizatorice:

INSIGNA DE MEMBRU ÎN FORȚELE SPECIALE

Ai primit deja această insignă la profilul tău. Poart-o cu mândrie. Sunteți foarte puțini copii care o aveți!
Atenție! Insigna se pierde dacă abandonezi antrenamentele, chiar și o săptămână! Dar știm sigur că tu nu ești un luptător care abandonează, corect? Noi nu ne dăm bătuți!
Dacă pierzi chiar și un singur antrenament, dacă vrei să reintri în Forțele Speciale o vei lua de la zero, de la ultimul nivel de Diplomă câștigat. Never Give Up.

Participă la antrenamentele FORȚELOR SPECIALE săptămânal!

Doar nu vrei să-ți ieși din formă. Plus că echipa ta se bazează pe tine!

Antrenamentele consistă într-o primă fază în matematică pe pâine, flotări numerice, genoflexiuni adunate, alergări din 2 în 2. Sunt probleme care trebuiesc rezolvate, care îl ajută pe Kidibot să conducă Mișcarea de Rezistență! Adevărata luptă se dă întotdeauna cu creierul. Iar tu trebuie să devii un maestru al utilizării propriului tău creier.

MAI MULTE ANTRENAMENTE COMPLETATE, MAI MULTE DIPLOME

Dacă participi la mai multe antrenamente cu succes pe Forțele Speciale Kidibot, având note de la instructorii tăi automatizați de peste 70%, la 5, 10, 25, 50, 100, 250 sau 500 de antrenamente primești DIPLOME pentru FORȚELE SPECIALE! Deci, nu te da bătut și vino și săptămâna viitoare să mai faci următorul antrenament.

 

CÂND POȚI SĂ TE ANTRENEZI?

De sâmbătă dimineața până vinerea următoare la sfârșitul zilei, non-stop, când vrei tu. Intri pe această pagină și ai să găsești schema de antrenament pregătit special de către KIDIBOT. Astfel poți să mergi și la joacă, să citești sau să-ți ajuți părinții (face parte din acoperirea clasică de spion din Forțele Speciale).

Crezi că poți face un quiz mai bun decât Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-I-203?

Click aici
Probleme cu Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-I-203? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de OMV Petrom Kidibot este sustinut de Țara lui Andrei Kidibot este sustinut de Robofun Kidibot este sustinut de ELKO
Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku Kidibot este sustinut de Societatea Muzicala Kidibot este sustinut de Gadgetway

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur Kidibot este sustinut de Editura Corint Junior

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti Kidibot este sustinut de Institutul Geologic al Romaniei

Finanțator:

Kidibot este sustinut de 
Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova

Acest proiect ”Super Kidibot - Învățăm prin joacă în limba română” este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | CH | ES | MD | IT | RO
Total time: 0.59513902664185 s