PROBLEME DE MATEMATICĂ – clasa a III-a

4 puncte bonus
0 rezolvări
Engleză

Rezolvă cu atenție următoarele probleme.

Ufo conceived a plan to paralyze all education in the country. They will throw with giant space rocks towards all the schools. It will be a disaster. Victimes, chaos. You have to stop them. Good luck!

Great! To see your results, you must create your Kidibot FREE account (or login here ). This way, you’ll not loose the points you won for this quiz.

Exemple de întrebări din quizul "PROBLEME DE MATEMATICĂ – clasa a III-a"

  • Dacă descăzutul este suma dintre 4 x 8 și 3 x 4, iar scăzătorul este cel mic număr par de două cifre, află diferenţa.
  • Calculează suma a trei numere naturale, ştiind că primul este 110, al doilea număr este cu 20 mai mare, iar cel de-al treilea este egal cu diferența primelor două la un loc?
  • La un magazin s-au adus 155 kg de roșii, cu 35 mai multe kg de cartofi, iar restul până la 500 kg s-au adus castraveți. Câte kg de castraveți au fost aduse la magazin?

Crezi că poți face un quiz mai bun decât PROBLEME DE MATEMATICĂ – clasa a III-a?

Click aici
Probleme cu PROBLEME DE MATEMATICĂ – clasa a III-a? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de OMV Petrom Kidibot este sustinut de Țara lui Andrei Kidibot este sustinut de Robofun Kidibot este sustinut de ELKO
Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku Kidibot este sustinut de Societatea Muzicala Kidibot este sustinut de Gadgetway

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur Kidibot este sustinut de Editura Corint Junior

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti Kidibot este sustinut de Institutul Geologic al Romaniei

Parteneri pentru românii din afara granițelor României:

Kidibot este sustinut de 
Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova

Acest proiect este realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului României – Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului României – Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | CH | ES | MD | IT | RO
Total time: 1.114590883255 s