Pisicile Războinice- În inima pădurii – Erin Hunter (volumul 1)

17 puncte bonus
0 rezolvări
Engleză

Roșcovanul se aventurează până în pădure, unde găsește pisicile războinice. Stea Albastră, lidera Clanului Tunetului, îl primește în clan, însă, unele pisici nu vor să vină în clanul lor deoarece el este o pisică de casă.
Roșcovanul își primește numele de ucenic: Labă de Foc și se împrietenește cu Labă Cenușie și Labă Neagră. Prietenul lui, Labă Neagră, este în pericol pentru că el știe un adevăr care dovedește că Gheară de Tigru este un trădător, iar Inimă de Foc (noul nume al lui Labă de Foc pentru că a devenit războinic) este hotărât să îl salveze, ducându-l la ferma lui Arpacaș. Oare spune adevărul Labă Neagră? Ce a făcut Gheară de Tigru? Să aflăm!
O carte minunată cu pisicuțe pe care o recomand tuturor!

Captain Spike stolen all your pen reserves and you don’t have what it takes to write in class. Accept the challenge to get it back!

Great! To see your results, you must create your Kidibot FREE account (or login here ). This way, you’ll not loose the points you won for this quiz.

Exemple de întrebări din quizul "Pisicile Războinice- În inima pădurii – Erin Hunter (volumul 1)"

  • Cum îl chema pe Labă de Foc înainte de a veni în clan?
  • Cum îi cheamă pe cei 2 prieteni ai lui Labă de Foc pe care și-i face în clan?
  • Cine este liderul Clanului Tunetului?

Crezi că poți face un quiz mai bun decât Pisicile Războinice- În inima pădurii – Erin Hunter (volumul 1)?

Click aici
Probleme cu Pisicile Războinice- În inima pădurii – Erin Hunter (volumul 1)? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de OMV Petrom Kidibot este sustinut de Țara lui Andrei Kidibot este sustinut de Robofun Kidibot este sustinut de ELKO
Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku Kidibot este sustinut de Societatea Muzicala Kidibot este sustinut de Gadgetway

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur Kidibot este sustinut de Editura Corint Junior

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti Kidibot este sustinut de Institutul Geologic al Romaniei

Parteneri pentru românii din afara granițelor României:

Kidibot este sustinut de 
Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova

Acest proiect este realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului României – Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului României – Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | CH | ES | MD | IT | RO
Total time: 1.1586930751801 s