Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-I-202

200 puncte bonus
0 rezolvări
Engleză

Cadeții au revenit la Academia Forțelor Speciale, iar aspiranții prind din zbor rostul misiunilor secrete. Nu-i ușor să te lupți cu Crocobeții, dar învață noi trucuri zi de zi!

Ajută-i și tu!

.

Quiz disponibil doar userilor din Forțelor Speciale. Click aici aici să devii și tu parte din această trupă de elită!

Great! To see your results, you must create your Kidibot FREE account (or login here ). This way, you’ll not loose the points you won for this quiz.

Tabelă de scor: FS-I-202-Matematică

maxim de puncte 12
Poz. Nume Introdus pe Puncte Rezultat
Tabelul se încărcă
Nicio dată disponibilă

Exemple de întrebări din quizul "Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-I-202"

  • Deși a fost vacanță, Academia nu a fost închisă, că doar nici pe planeta crocobețiană nu s-a oprit activitatea!.Pe rând, fiecare detașament, a avut grijă să păstreze securitatea planetei și să anuleze acțiunile răutăcioase ale crocobeților, mai ales cele îndreptate asupra cadeților aspiranți. Au fost, în total 15 misiuni în care cadeții au participat. La ultimele 10, a fost prezent și KIDIBOT- roboțelul venit din spațiu. În timpul misiunilor s-au remarcat prin fapte deosebite, mai mulți cadeți: câte un cadet la fiecare misiune. La festivitate, au fost premiați toți cadeții care s-au remarcat. Câte diplome s-au acordat pentru misiunile la care a partcipat KIDIBOT?
  • Pentru anul academic ce tocmai începe ( cu 35 de săptămâni pământene), sunt programate următoarele misiuni ( cîte una pe săptămână) pentru Detașamentul aspiranților: anticrocobeți, de cercetare a spațiului, pentru ecologizarea planetei și la alegerea Domnului Shoppy Phoenix Star, conducătoarul detașamentului. Câte misiuni are la dispoziție, în total, Domnul Shoppy Phoenix Star pentru acest an academic?
  • Cadeții au intrat în Paleontologica, unde li s-au prezentat obiectele cu care vor lucra în acest an. Prima dată s-a făcut instuctajul pentru folosirea cărților virtuale. Acestea pot fi accesate atât din interiorul Academiei, cât și din exterior, în situațiile în care cadeții se vor afla în misiune. Este doar nevoie ca doi dintre cadeți să fie la pupitrul din Paleontologica, pentru asigura legătura între cadeți și aceste manuale. În câte feluri se pot organiza primii trei cadeți, pentru misiuni, știind ca cei doi care rămân trebuie să fie „vecini” în ordine alfabetică?

Crezi că poți face un quiz mai bun decât Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-I-202?

Click aici
Probleme cu Antrenamentul de Matematică al Forțelor Speciale Kidibot FS-I-202? Raportează!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de OMV Petrom Kidibot este sustinut de Țara lui Andrei Kidibot este sustinut de Robofun Kidibot este sustinut de ELKO
Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku Kidibot este sustinut de Societatea Muzicala Kidibot este sustinut de Gadgetway

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur Kidibot este sustinut de Editura Corint Junior

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti Kidibot este sustinut de Institutul Geologic al Romaniei

Parteneri pentru românii din afara granițelor României:

Kidibot este sustinut de 
Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova

Acest proiect este realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului României – Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului României – Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | CH | ES | MD | IT | RO
Total time: 1.8504149913788 s