Test de evaluare initială clasa a IX-a – Industrie alimentară
Testul este specific clasei a IX-a pentru modulele din domeniul industriei alimentare.
Rezumat chestionar
0 din 10 întrebări finalizate
Întrebări:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Informații

Dacă vrei să-ți salvezi punctele câștigate și să apari în topurile Kidibot, trebuie să fii logat(ă). Creează-ți aici un cont sau loghează-te.
Great! To see your results, you must create your Kidibot FREE account (or login here ). This way, you’ll not loose the points you won for this quiz.
Ai finalizat deja chestionarul mai înainte. De aceea nu-l poți relua.
Chestionarul se încărcă...
Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a începe chestionarul.
Trebuie să termini următorul chestionar pentru a începe acest chestionar:
Rezultate
0 din 10 întrebări au răspunsuri corecte
Durată de răspuns:
Timpul a trecut
Ai obținut 0 din 0 de puncte posibile, (0)
Scor mediu |
|
Scorul tău |
|
Categorii
- Fără categorie 0%
-
-
Din păcate, nu ai răspuns corect de suficient de multe ori. Așa că nu ai primit nici un punct. Fii mai atent data viitoare.
Poz. | Nume | Introdus pe | Puncte | Rezultat |
---|---|---|---|---|
Tabelul se încărcă | ||||
Nicio dată disponibilă | ||||
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Cu răspuns
- Reia
-
Întrebarea 1 din 10
1. Întrebare
1 puncteFructe bace sunt: a) merele; b) cireșele; c) căpșunile; d) nucile.Corect
Incorect
-
Întrebarea 2 din 10
2. Întrebare
1 puncteDeratizarea este operația de eliminarea a: a) microorganismelor patogene; b) rozătoarelor; c) insectelor; d) gunoiului menajer.Corect
Incorect
-
Întrebarea 3 din 10
3. Întrebare
1 puncteApa se găsește în cantitatea cea mai mare în compoziția: a) castraveților; b) cărnii; c) cartofilor; d) brânzeturilor.Corect
Incorect
-
Întrebarea 4 din 10
4. Întrebare
1 puncteCarnea de curcan se utilizează pentru conținutul mare de: a) proteine; b) glucide; c) grăsimi; d) substanțe minerale.Corect
Incorect
-
Întrebarea 5 din 10
5. Întrebare
1 puncteDin sticlă sunt confecționate: a) biuretele; b) capsulele; c) etuvele; d) creuzetele.Corect
Incorect
-
Întrebarea 6 din 10
6. Întrebare
1 puncteAmidonul se obține din: a) cartofi; b) sfeclă; c) morcovi; d) fasole.Corect
Incorect
-
Întrebarea 7 din 10
7. Întrebare
1 puncteFiltrarea este o metodă: a) chimică de amestecare; b) fizică de amestecare; c) chimică de separare; d) fizică de separare.Corect
Incorect
-
Întrebarea 8 din 10
8. Întrebare
1 puncteAmestec eterogen lichid este: a) saramura; b) soluțiile de zahăr; c) nectarul de fructe; d) apa distilată.Corect
Incorect
-
Întrebarea 9 din 10
9. Întrebare
1 punctePrin infectare ințelegem contaminarea cu: a) limbrici; b) tenii; c) paraziți; d) microbi.Corect
Incorect
-
Întrebarea 10 din 10
10. Întrebare
1 puncteMalaxorul este un utilaj folosit în industria alimentară pentru: a) transport; b) barbotare; c) amestecare; d) distilare.Corect
Incorect
Exemple de întrebări din quizul "Test de evaluare initială clasa a IX-a – Industrie alimentară"
- Fructe bace sunt: a) merele; b) cireșele; c) căpșunile; d) nucile.
- Prin infectare ințelegem contaminarea cu: a) limbrici; b) tenii; c) paraziți; d) microbi.
- Amestec eterogen lichid este: a) saramura; b) soluțiile de zahăr; c) nectarul de fructe; d) apa distilată.