Procese tehnologice de obținere a preparatelor cu grad redus de complexitate
Quizul se adresează elevilor claselor a X-a, domeniul Alimentație și turism, Modulul ”Sortimentul de preparate și băuturi” și poate fi folosit la evaluarea cunoștințelor teoretice și de laborator tehnologic
Rezumat chestionar
0 din 10 întrebări finalizate
Întrebări:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Informații

Dacă vrei să-ți salvezi punctele câștigate și să apari în topurile Kidibot, trebuie să fii logat(ă). Creează-ți aici un cont sau loghează-te.
Great! To see your results, you must create your Kidibot FREE account (or login here ). This way, you’ll not loose the points you won for this quiz.
Ai finalizat deja chestionarul mai înainte. De aceea nu-l poți relua.
Chestionarul se încărcă...
Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a începe chestionarul.
Trebuie să termini următorul chestionar pentru a începe acest chestionar:
Rezultate
0 din 10 întrebări au răspunsuri corecte
Durată de răspuns:
Timpul a trecut
Ai obținut 0 din 0 de puncte posibile, (0)
Scor mediu |
|
Scorul tău |
|
Categorii
- Fără categorie 0%
-
-
Din păcate, nu ai răspuns corect de suficient de multe ori. Așa că nu ai primit nici un punct. Fii mai atent data viitoare.
Poz. | Nume | Introdus pe | Puncte | Rezultat |
---|---|---|---|---|
Tabelul se încărcă | ||||
Nicio dată disponibilă | ||||
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Cu răspuns
- Reia
-
Întrebarea 1 din 10
1. Întrebare
1 puncteAcroleina este o substanța toxică ce apare ca urmare a descompunerii grăsimilor în timpulCorect
Incorect
-
Întrebarea 2 din 10
2. Întrebare
1 puncteFierberea extractivă a oricărui aliment se executăCorect
Incorect
-
Întrebarea 3 din 10
3. Întrebare
1 puncteÎn cazul fierberii extractive,Corect
Incorect
-
Întrebarea 4 din 10
4. Întrebare
1 punctePrin fierberea pastelor făinoase, a crupelor și a leguminoaselor are locCorect
Incorect
-
Întrebarea 5 din 10
5. Întrebare
1 puncteSotarea legumelor constă înCorect
Incorect
-
Întrebarea 6 din 10
6. Întrebare
1 puncteDin categoria tratamentelor termice a materiilor prime alimentare fac parteCorect
Incorect
-
Întrebarea 7 din 10
7. Întrebare
1 puncteÎnăbușirea este tratamentul termic ce constă înCorect
Incorect
-
Întrebarea 8 din 10
8. Întrebare
1 punctePrin tratamente termice, proteinele din alimentCorect
Incorect
-
Întrebarea 9 din 10
9. Întrebare
1 puncteCoacerea alimentelor constă înCorect
Incorect
-
Întrebarea 10 din 10
10. Întrebare
1 puncteLa obținerea fripturilor are locCorect
Incorect
Exemple de întrebări din quizul "Procese tehnologice de obținere a preparatelor cu grad redus de complexitate"
- Prin fierberea pastelor făinoase, a crupelor și a leguminoaselor are loc
- În cazul fierberii extractive,
- Prin tratamente termice, proteinele din aliment