Îți place Kidibot? Ajută-l pe Kidibot!

Acesta este un raport secret, destinat doar pentru LUPTĂTORII KIDIBOT, părinții și profesorii lor!
Dragi COPII luptători, dragi PĂRINȚI cu spirit de sacrificiu, dragi PROFESORI devotați!
Situația pe teren este gravă. Toate rapoartele pe care le primim de pe câmpul de luptă ne arată același lucru:

Lupta cu CROCOBEȚII este una pe termen lung, cu multe urcușuri și coborâșuri.

Milioane de copii și adulți de pe întreaga planetă sunt prinși în mrejele lor hipnotice și cad pradă lenei și prostiei. Uită să mai citească, să mai învețe, să își mai folosească creierul și la altceva decât la distracție prostească. Crocobeții jubilează, pentru că văd cât de ușor suntem de manevrat!

Dar, din fericire, voi nu sunteți așa!

Voi vă dați seama ce este bun pentru voi. Voi știți că citind, învățând și lucrând în echipă o să câștigați mult mai mult decât ceilalți. Felicitări. Pentru că suntem o minoritate. Suntem puțini, dar suntem puternici și vrem să devenim MAI BUNI!

Vestea bună este aceasta – cu resurse foarte puține, într-un an de luptă corp la corp, am reușit să ne creștem Mișcarea în peste 20% din Școlile din România! Este un lucru uriaș, pentru care vă mulțumim. Bonus, organizațiile umanoide ne-au dat 5 premii în acest an, fapt că recunosc rezultatele excepționale pe care voi le-ați înfăptuit! E super-tare!

Vestea proastă este că războiul ne-a secătuit. Avem nevoie de voi alături de Mișcare, trup și suflet.

Kidibot și lupta noastră împotriva Crocobeților, a lenei și a prostiei au nevoie de sprijinul vostru ACUM!

Este vital să ajutați Mișcarea, altfel vom avansa mult mai greu sau chiar putem să fim învinși!
Ajutând Mișcarea, te ajuți pe tine.
Ajutând Mișcarea, îi ajuți pe prietenii tăi.
Ajutând Mișcarea, îți ajuți familia și profesorii să aibă o viață mai bună!

Află mai jos cum poți să ajuți Mișcarea și pe Kidibot!

Mișcarea are nevoie de 3 lucruri de la tine și celula ta de rezistență.

SUFLET + TIMP + BANI

Să le luăm pe rând.

SUFLET

MotivDă like și share paginii Mișcării de pe facebook – https://www.facebook.com/kidibot;

MotivSharuiește pe Facebook, Whatsapp, Snapchat sau ce mai folosești tu linkul site-ului Kidibot, linkurile quizurilor, linkurile profilului tău public.

MotivDacă folosești un calculator si browserul Chrome, instalează-ți extensia de Chrome KIDIBOT de aici. Primești puncte zilnic pentru utilizarea ei.

MotivSpune-le altor copii să folosească platforma Kidibot și dă-le linkul tău de RECRUTOR. Crește-ți scorul, schimbând cât mai multe vieți în jurul tău! Detalii

MotivDacă ești părinte, intră în comunitatea Părinților Kidibot

TIMP

MotivCrează cât mai multe quizuri noi. O să ajuți mii de copii să iasă de sub influența nefastă a Crocobeților

MotivDacă vezi erori și sabotaje strecurate pe site de către nesuferiții de Crocobeți, anunță-ne pe mail aici. Vei primi nivel de CONTRA-SPIONAJ.

BANI

MotivPentru părinți – motivați-vă copiii suplimentar, donând astfel încât copiii să devină EROU

MotivPentru orice adult care vrea să schimbe destine – donează bani și premii noi pentru motivarea copiilor. Vezi detalii.

MotivDacă știți firme care vor și pot să ne ajute financiar prin sponsorizare 100% deductibila, să ne puneți în legătură cu ele.

MotivDacă vreți să cumpărați ceva online pentru voi, dați întâi click pe linkurile noastre de afiliați. Vom primi niște bănuți de la respectivele magazine, fără nici un cost suplimentar pentru tine. Și acest mic gest ne va ajuta să continuăm lupta!

Ajută-ne să te ajutăm!

Mișcarea îți mulțumește! Kidibot îți mulțumește!

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de OMV Petrom Kidibot este sustinut de Țara lui Andrei Kidibot este sustinut de Robofun Kidibot este sustinut de ELKO
Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku Kidibot este sustinut de Societatea Muzicala Kidibot este sustinut de Gadgetway

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur Kidibot este sustinut de Editura Corint Junior

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti Kidibot este sustinut de Institutul Geologic al Romaniei

Finanțator:

Kidibot este sustinut de 
Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova

Acest proiect ”Super Kidibot - Învățăm prin joacă în limba română” este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | CH | ES | MD | IT | RO
Total time: 0.54532194137573 s