Accelerează succesul copilului tău!
Înscrie-l în PROGRAMUL EDUCAȚIONAL INTERNAȚIONAL EROU GOLD!

 • Program Educațional UNIC în România, indicat pentru copiii de clasa I-VIII, menit să-i ajute să învețe și să citească mai mult!
 • E amuzant, e distractiv, e motivant, copilul va fi eroul clasei lui. Plus că primește tot felul de beneficii cool!
 • Abonament lunar prin donație recurentă. Puteți renunța oricând.
 • Evoluția copilului în cadrul programului EROU KIDIBOT GOLD este monitorizată continuu.
 • Va îndrăgi matematica.
 • 92,17% dintre părinți ne iubesc și consideră că Kidibot le ajută copiii mult și foarte mult să citească și să învețe mai mult!
 • Kidibot este a primit 9 distincții în ultimii 2 ani, fiind cel mai premiat program pentru educația tinerilor din România. Vezi detalii.
 • Focus pe materiile STEM!

Ai întrebări? Sună direct echipa Kidibot: 0770.745.585!

Ultimii LUPTĂTORI care au făcut upgrade la EROU GOLD: DelfinulRoșu24 (Zalău), MatematicianaAcvatica4 (București), AmbitioasaVorbareata20 (București), CurajosulAlbastru2 (Adjud), FloareaMagica31 (Zalău). Felicitări!

 

Pachetul EROU GOLD vă motivează copilul incredibil de bine să citească și să învețe mai mult.
În schimbul unei donații modice lunare primiți multe beneficii cu o valoare cumulată ce depășește cu mult suma donată.

Să le luăm pe rând:

1. PACHETUL DE BUN VENIT conține:

 • Un super-tricou de bumbac 100% cu mesaj personalizat (echipament de protecție anti-crocobeți I LOVE MATH/I LOVE READING). Va ajuta copilul să internalizeze faptul că el/ea chiar iubește cititul/matematica/științele (prin disonanță cognitivă).
  După ce faceți donația, veți specifica dimensiunea tricoului la hello@kidibot.ro. Valoare pachet: 100 lei.
 • Manualul Eroului KIDIBOT – copilul va afla ce îndatoriri are ca EROU Kidibot, precum să-i ajute pe alți copii să devină mai buni și mai deștepți. Valoare: priceless 🙂
 • Crezul Kidiboților – o listă de pus pe perete cu lucrurile în care trebuie să credem ca EROI Kidibot. Valoare: priceless :).
 • Un cod secret pentru reduceri la diverșii prieteni conspiratori KIDIBOT. Valoare: depinde de ofertele din luna curentă și dacă veți cumpăra de la acești parteneri (Ex: cărți de la Editura Curtea Veche)
 • O coală A5 cu stickere motivaționale KIDIBOT, dintre cele 2 variante disponibileValoare: 20 de lei/coala.

2. PACHETUL LUNAR DE EXTRA-MOTIVARE

 • Status de EROU GOLD. Îi apare copilului la profil, în topuri și îl motivează suplimentar. Valoare lunară: priceless. 🙂
 • Status de FORȚELE SPECIALE. Îi apare copilului la profil, în topuri și îl motivează suplimentar. Valoare lunară: priceless. 🙂
 • Acces la Antrenamentele FORȚELOR SPECIALE, unde copiii clasele I-IV vor putea sa rezolve probleme la concursurile de matematică săptămânale. În fiecare weekend, EROII vor putea să rezolve probleme, să rezolve mistere, să primească diplome speciale. Valoare lunară 40 lei.
 • Puncte suplimentare care le vor da copiilor șanse în plus să câștige la toate concursurile organizate pe KIDIBOT. Valoare lunară: priceless. 🙂
 • Șansa să câștige lunar premii mult mai motivante decât LUPTĂTORII. Valoare lunară: priceless. 🙂
  De exemplu, laptopuri și telefoane. Vezi concursurile curente aici – https://www.kidibot.ro/concursuri-kidibot/.
 • 2 cartonașe colectabile din Seria 1 KIDIBOT. Valoare lunară 10 lei.
 • (Ofertă limitată) – Câte o carte nouă pe lună din partea KIDIBOT și a Editurilor Partenere – Editura Humanitas, Editura Corint, Editura NICULESCU, Fisher International, Editura Arthur. Valoare lunară aproximativă 20-60 lei, depinde de carte.
 • Posibilitatea de download a tuturor diplomelor câștigate
 • Diplomele de Voluntar/Implicare Socială/Cititor în original vor trimise la Dvs. acasă prin poștă. O să vă ajute la crearea viitorului CV al copilului, util pentru admiterea la licee sau facultăți bune din străinătate sau România. Sau chiar la viitoare job-uri! Valoare: 25 lei/diplomă
 • Copilul va primi status de ZEN MASTER – Vezi aici detalii despre cum ZEN MASTER te face să ai succes mai mare în viață!
 • Toți colegii lui de clasă pe perioada cât este EROU GOLD vor fi deasemenea ZEN MASTER. Asta îi va ajuta să urce în clasament mai rapid, vor fi motivați și mai ambițioși!

Donează acum DOAR 99,99 lei/lună pentru motivație suplimentară pentru copilul tău!

 • Unic în România și global (USA, Canada, Qatar, Emiratele Arabe Unite, Italia, Spania, Elveția, Marea Britanie, etc.).
 • Se vede modificare de comportament la 94% dintre copiii care devin EROI. Ei vor să citească și să învețe mai mult.
 • Platformă multi-premiată! / O să iubiți funcționalitatea EROU KIDIBOT!
 • Plata se face 100% securizat, cu cardul bancar.
 • Daca doriți să opriți donațiile lunare, o puteți face oricând foarte simplu, trimițându-ne un email la hello@kidibot.ro
 • Suntem o armată de profesori, psihologi, VIP, programatori, părinți care creăm cea mai tare platforma educațională din România pentru copilul tău!
 • Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta aici.

================================================================================================

Câteva detalii suplimentare despre Kidibot

Dacă ai ajuns pe această pagină, înseamnă că ești un părinte căruia îi pasă de copilul lui. Felicitări.

 1. Ce este KIDIBOT?
 2. Ce pot face copiii aici?
 3. Cât costă să folosești KIDIBOT pentru copilul tău?
 4. Cum poți să-ți motivezi suplimentar copilul

Ce este KIDIBOT?

Kidibot este o platforma educațională multi-premiată, unică la nivel global, care îi motivează pe copii să citească și să învețe mai mult. Este implementată în România de către Asociația StartEvo.
– Povestea Kidibot – Roboțelul Kidibot îi ajută pe copii să lupte împotriva extratereștrilor Crocobeți, care vor să cucerească Pământul prin lene și prostie. Link.

– Personajele din Kidibot – 25 de personaje nesuferite versus Kidibot și armata de copii luptători și eroi. Link.
CROCOBETEBeedoCaptain-NecroCaraplixDuo-BroNokkoQuatropodChicky-BrikiCaptain-SpikeBurtosuTaka
– Cifre – copiii din peste 20% din școlile generale din România folosesc Kidibot, peste 4000 de quizuri existente pe platforma
– Kidibot a fost activitatea nr. 1 a ONG-urilor din Romania in anul 2017 destinate tineretului (premiu câștigat la Gala Societății Civile 2018). Vezi aici alte premii câștigate.

– Profesorii iubesc Kidibot pentru că îi ajută să-și motiveze elevii, iar pentru asta primesc gratuit adeverințe și diplome care îi ajută în activitate.

Ce pot face copiii aici?

–Să răspundă la quizurile de pe platformă (cărți, matematică, fizică, chimie, biologie, istorie, geografie, educație civică, etc, etc.). Link.
–Să creeze quizuri noi, ca să-i ajute pe alți copii să devină mai deștepți. Link.
–Să învețe lucruri noi și să-și sedimenteze cunoștințele deja învățate.
–Să comunice prin chat cu colegii lor de echipă.
–Să îndeplinească misiuni zilnice. Link.
–Să se distreze cu Kidismile-urile pe care le câștigă dacă răspund corect la quizuri.

–Să se joace. Link.
–Să fie inspirați de peste 130 din VIP-urile din Romania prin video-uri și întâlniri, de la ambasadori, la antreprenori, șefi de companii multinaționale, intelectuali, artiști, etc. ! Link

–Să fie inspirați de către directori de la licee de top din România. Link.
–Să câștige premii, atât cu echipa lor cât și individual. Link.

–Să ajute pe alți copii să devină mai deștepți și mai pasionați de citit/învățat, recrutându-i ca luptători Kidibot. Link.
–Să devină populari în clasa/școala/orașul lor, ajutându-l să crească în topuri. Link.
–Să câștige puncte și insigne virtuale. Link.

–Să câștige Diplome de Voluntar și Certificate, care îi vor ajuta la viitorul lor CV. Link.

–Multe altele…

Cât costă să folosești KIDIBOT pentru copilul tău?

Varianta de bază este disponibilă gratuit pentru toată lumea, userii copii fiind LUPTĂTORI. Îți poți crea un cont aici, dacă nu ai deja.
BONUS – Părinții care vor pentru juniorii lor motivare și educație suplimentară, inclusiv cărți, materiale conspirative, etc, pot dona/sponsoriza sume modice, de la 25 lei, Asociației StartEvo. De exemplu, copiii EROI pot câștiga premii mult mai apetisante lunar, precum laptopuri, smartwatchuri, etc, care constituie un factor hiper-motivant suplimentar pentru copiii lor. Vezi detalii mai jos.

Cum poți să-ți motivezi suplimentar copiii?


 • Donația se face către Asociația StartEvo, care implementează în România platforma educațională Kidibot!
 • Ai garanția că 100% din donațiile primite îți vor ajuta copilul tău și pe alți copii să fie mai motivați să citească și să învețe.
 • Poți opri donațiile lunare oricând vrei!

 

 

10 BENEFICII PENTRU COPILUL TĂU DACĂ DEVINE EROU KIDIBOT GOLD

Pe scurt, copilul tău va fi MULT mai motivat să citească, să învețe și să acționeze în echipă. Adică tot ce visează fiecare părinte!

Va primi CERTIFICATE OFICIALE și DIPLOME VOLUNTARIAT, utile pentru pentru CV-ul copilului tău

Asociația StartEvo îi va oferi copilului tău:

 • Certificate Oficiale că a citit 25, 50, 100, 250 sau 500 de cărți, pentru că a dovedit acest lucru răspunzând corect la testele noastre.
 • Diplome Voluntariat pentru quizurile/testele create de el, când adună peste 100 puncte din bonusul publicare quizuri.
 • Diplome de Implicare Socială, când acțiunile copilului tău dovedesc că a ajutat peste 100 de copii prin quizuri și alte acțiuni.

Aceste diplome și certificate vor demonstra activitate extra-curiculara și îi vor da o șansă în plus în viitor la admiterea la un liceu/facultate mai bună, crescându-i șansele în viață. Detalii…

Va avea un nou scop înălțător în viață.

Împreună cu prietenii lui EROI, va lupta să facă lumea un loc mai bun prin citit și învățat! Eroii Kidibot se luptă cu CROCOBEȚII să salveze milioane de copiii de sub influența lor nefastă și să salveze Pământul!

Va beneficia de efectul de “Disonanță Cognitivă”.

Fiind EROU, juniorul tău va spune altor copii că este bine să citești și să înveți. Automat se va comporta în linie cu ce va propovădui și va citi și va învăța mai mult. Îi vom da și un tricou cu un mesaj care spune ca “EU CĂRȚILE” sau “I MATH”, sau ceva similar. Află mai multe despre disonanța cognitivă aici.

Va fi într-o comunitate selectă de copiii BUNI la învățătură, pasionați de cunoaștere.

Exact copiii pe care vi-i doriți ca prieteni pentru copilul Dvs.. Un anturaj perfect! Va face parte dintr-o elită a luptătorilor KIDIBOT care se motivează reciproc și îi motivează pe alți copii să devină mai buni la citit și la învățat.

Va primi de la Kidibot numeroase misiuni, atât individuale cât și pentru echipa lui.

Acestea implică, evident, citit, învățat și lucru în echipă.

Va fi implicat într-o poveste captivantă, pe o perioadă nelimitată.

Iar în acest timp, singura modalitate de avansare este cititul, învățatul și lucrul în echipă. Ideal, nu?

Va putea să câștige lunar premiile GOLD, care sunt MULT mai motivante decât premiile pentru luptătorii obișnuiți.

Va putea să rezolve teste speciale, create de experți, accesibile doar utilizatorilor GOLD.

Va primi mai multe puncte pentru ele. Plus că va deveni mai bun la respectivele materii.

Tu, ca părinte de EROU, vei primi discounturi speciale de la colaboratorii secreți KIDIBOT.

De exemplu, 30% la orice carte vei cumpăra de la Editura Curtea Veche. Sau 50% la escaladă la NO GRAVITY CLUB București. Doar din aceste discounturi vei câștiga mai mult decât suma donată lunar pentru Asociația StartEvo pentru menținerea statusului de EROU al copilului tău.

Copilul tău va beneficia de toată forța PRESIUNII SOCIAL POZITIVE din partea clasei și a celorlalți luptători pentru a citi și învăța mai mult!

De ce solicităm donații pentru nivelul de EROU KIDIBOT?

MotivPentru că, fiind ONG, nu ne putem susține activitatea decât prin donații și sponsorizări de pe persoane și companii.

MotivPentru că motivația pentru copiii români costă. Premiile costă. Programarea costă. Administrarea costă. Găzduirea site-ului și aplicațiilor mobile costă. Totul costă.

MotivPentru că, din păcate, lucrurile gratis nu au valoare. Oamenii nu apreciază lucrurile gratis.

Garanțiile KIDIBOT

MotivTE POȚI OPRI ORICÂND. Dacă tu sau copilul tău nu mai vreți să continuați, poți opri donațiile lunare cu un simplu mail către hello @ kidibot.ro
MotivPLATĂ SECURIZATĂ. Tranzacțiile se realizează prin platforma securizată EuPlătesc, folosită de cele mai mari companii din România.

Motiv100% DEDICARE. Obiectivul Kidibot și al Asociației StartEvo este să te ajutăm pe tine, ca părinte, să-ți crești copilul cu succes.

MotivO BUNĂ VECINĂTATE. Peste 1000 de clase din peste 600 de școli din România folosesc deja Kidibot. Copii ambițioși și copii care au devenit ambițioși datorita Kidibot o să-ți ajute copilul să citească și să învețe mai mult.

MotivCONCEPT VALIDAT! Mii de părinți fericiți, învățători și nu în ultimul rând, mii de copii. Premii câștigate – Locul #1 la Proiecte pentru Tineret făcute în România în 2017 – Gala Societății Civile 2018, Locul I Electrica CSR Contest, Locul III Digitaliada, Locul III Webstock 2017, Finalist Creative Business Cup. Detalii…
MotivDONAȚIILE TALE LUNARE VOR SCHIMBA VIEȚI! Costurile susținerii platformei Kidibot sunt uriașe, iar donațiile părinților și companiilor ne ajută să supraviețuim și să motivăm mii de copiii să citească și să învețe mai mult. Inclusiv pe copilul tău și pe colegii lui. Fără ajutorul tău, CROCOBEȚII ar învinge și Pământul s-ar cufunda în necunoaștere și lene.


Testimoniale

“Faceți un lucru foarte bun cu platforma de quiz-uri.
Fetele mele sunt încântate. Inițial i-am făcut cont doar celei mari, care o să înceapă clasa a 3-a la toamnă, dar m-am trezit cu scandal și lacrimi că vrea și cea mică (care abia a terminat clasa pregătitoare și nu prea știe să citească).
O să le recomand și altor colegi/prieteni.”

Anatolie Zglavoci
Părinte
București

(vezi alte testimoniale)

Statistici îngrijorătoare

 • 42% dintre liceenii din România sunt analfabeți funcționali. Problema a plecat încă din școala generală!
 • la simularea examenului de capacitate 53% din copii nu au obtinut o medie de trecere. Doar 33% au obținut nota de peste 5 la matematică!!!
 • în ultimii ani, promovabilitatea la examenul de BAC a fost de aprox 50%
Motivele principale? Copiii nu sunt motivați să citească și să învețe!

Beneficii pentru copilul tău, dacă va citi și va învăța mai mult

 • Șanse mai mari în viață
 • Venituri mai mari în viață
 • Stimă de sine mai mare
 • Respect și stimă față de părinți mult mai mare

Detalii despre KIDIBOT

Kidibot este o platforma educațională multi-premiată care motivează copiii să citească și să învețe mai mult, folosind PRESIUNEA SOCIALĂ POZITIVĂ!

Copiii își crează cont, răspund la quizuri (de lecturi, matematică, fizică, chimie, biologie, geografie, etc.), primesc puncte și își ajută echipa să crească în clasament. Există insigne, premii și nivele, precum și un acțiune epică, împotriva extratereștrilor CROCOBEȚI care vor să ne cucerească planeta prin lene și prostie. Singura modalitate să îi oprim este prin citit și învățat.

CROCOBETEBeedoCaptain-NecroCaraplixDuo-BroNokkoQuatropodChicky-BrikiCaptain-SpikeBurtosuTaka

Intrebări?

Dacă aveți orice întrebare, echipa KIDIBOT vă stă aici la dispoziție.

Tel: 0770.745.585
Email:

Constantin Ferseta, Fondatorul Kidibot, primind diploma pentru premiul III de la Concursul Digitaliada 2017, organizat de Fundatia Orange

Constantin Ferseta, Fondatorul Kidibot, primind diploma pentru premiul III de la Concursul Digitaliada 2017, organizat de Fundatia Orange

Proiectul KIDIBOT în România este implementat de:
ASOCIAȚIA STARTEVO
CIF 29432481
Nr. Înregistrare. 148/21.11.2011
CONT LEI: RO51BTRLRONCRT0V27644001

Mai multe detalii despre lucrurile minunate pe care le facem la StartEvo, vă rugăm să intrați pe www.startevo.com.

Partener Principal:

Kidibot caută partener principal!

Susținători activi:

Kidibot este sustinut de OMV Petrom Kidibot este sustinut de Țara lui Andrei Kidibot este sustinut de Robofun Kidibot este sustinut de ELKO
Kidibot este sustinut de Interbrand Kidibot este sustinut de Zooku Kidibot este sustinut de Societatea Muzicala Kidibot este sustinut de Gadgetway

Edituri prietene:

Kidibot este sustinut de Editura Niculescu Kidibot este sustinut de Editura Arthur Kidibot este sustinut de Editura Corint Junior

Parteneri educaționali:

Kidibot este sustinut de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale Kidibot este sustinut de Știință și Tehnică Kidibot este sustinut de Raiffeisen Bank Kidibot este sustinut de Astroclubul Bucuresti Kidibot este sustinut de Institutul Geologic al Romaniei

Finanțator:

Kidibot este sustinut de 
Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova

Acest proiect ”Super Kidibot - Învățăm prin joacă în limba română” este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova

KIDIBOT în lume:

USA | UK | CA | CH | ES | MD | IT | RO
Total time: 0.62593102455139 s